News

Heeft u alles al geregeld voor de start van 2018?

Vanaf 1 januari 2018 gaat de verplichte zuivering van restwaterstromen in de glastuinbouw van start. Eén van de oplossingen is het installeren van een BZG (Beoordelingscommissie Zuiveringsinstallaties Glastuinbouw) gecertificeerde zuiveringsinstallatie, zodat u niet afhankelijk bent van andere bedrijven of instanties voor het zuiveren van uw restwaterstromen. Hortus Supplies International levert, als HortiMaX-dealer, de speciaal voor de zuiveringswet ontworpen CleanLite E-serie.
De CleanLite is een ‘standalone’ unit, met andere woorden; de CleanLite is volledig onafhankelijk van andere systemen en kan in elke omgeving worden toegepast, ongeacht de capaciteit. Om de benodigde capaciteit te bepalen, is belangrijk de waterstromen binnen uw bedrijf goed in beeld te hebben. Hortus Supplies International kan u helpen deze waterstromen in beeld te krijgen.
Naast de aanschaf- en installatiekosten, zijn ook de operationele kosten van groot belang bij de keuze van een zuiveringsinstallatie. Omdat de CleanLite gebruik maakt van de meest efficiënte manier om gewasbeschermingsmiddelen te zuiveren én automatische reiniging van de installatie uitvoert, worden de operationele kosten zo laag mogelijk gehouden.
Hortus Supplies International voorziet ook in de installatie van de CleanLite, om u zo min mogelijk te belasten met het toepassen van de zuivering van restwaterstromen. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van fiscale regelingen (MIA en Vamil) bij de aanschaf van een CleanLite zuiveringsinstallatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via roy@hsibv.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.