News

Samenwerking met PlantPaper uitgebreid naar Colombia en Ecuador!

We zijn trots om bekend te maken dat HSI de samenwerking met PlantPaper gaat uitbreiden. We begonnen met het continent Africa, als exclusieve distributeur mogen we nu ook de markt in Colombia en Ecuador gaan bestormen.

Samen hebben HSI en PlantPaper de overtuiging dat wij kwekers kunnen helpen met sterke en vitalere planten. Kwekers de mogelijkheid geven om hun oogst kwalitatief te verbeteren, daar draait het om. Het speciale papier is ontwikkeld met een open structuur, hierdoor komt er een betere luchtcirculatie bij de wortels. Dit zorgt voor meer én betere kwaliteit wortels. De producten van PlantPaper zijn 100% biologisch afbreekbaar. Zo blijven er geen schadelijke stoffen achter in de grond. Milieuvriendelijk en sterkere wortels. Een gouden combinatie, toch?

Om de producten te introduceren was HSI aanwezig op de Proflora 2017 beurs in Bogota. Volgens Marcos Torrens Bonet werd er zeer enthousiast gereageerd: “Vooral het feit dat de producten 100% biologisch afbreekbaar zijn maakte indruk op de kwekers. Het is fijn om te zien dat er zoveel interesse is.”

Melvin Howard Brehler werkt samen met Marcos Torrens Bonet om de producten van HSI te positioneren in Colombia en Ecuador: “We leveren een zeer breed assortiment aan kwekers wereldwijd. Met onze kennis en ervaring kunnen we helpen om het gewas optimaal te laten presteren. Of het nu gaat om meststoffen, gewasbescherming of technische installaties. Wij helpen je op weg!

Melvin Howard Brehler Accountmanager Colombia and Ecuador

Neem contact op met Melvin of Marcos!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.