News

Supramino’s van HSI voor een optimaal presterend gewas!

Na 12 maanden testen en ontwikkelen heeft Hortus Supplies International twee nieuwe organische plantverbeteraars ontwikkeld, Supramino® en Supramino Terra ®. Beide producten zullen de hoeveelheid chlorofyl en fotosynthetische activiteit verhogen. Dit zorgt voor een betere werking van uw gewasbeschermingsmiddelen, het verhoogt de productie en de kwaliteit van het gewas. Misschien nog wel belangrijker: de resistentie tegen stress wordt óók verhoogt. Waardoor het gewas meer kan produceren en een betere kwaliteit zal afleveren, het gehele jaar door!

Voor toediening Supramino

Resultaat na één week gebruik van Supramino

Test bij Stokman Rozen Kenya Ltd. met Supramino op jonge planten. Dosering van 250ml/100ltr water.

Aminozuren
Beide producten zijn gebaseerd op enzymatisch gehydrolyseerde aminozuren en kunnen zowel toegediend worden via irrigatie als bespuiting. Enzymatische hydrolyse maakt de aminozuren beter opneembaar voor het gewas. Supramino® heeft het hoogste percentage aminozuren en kan toegevoegd worden aan uw gewone spuitmengsel. Het verhoogt het effect van uw gewasbeschermingsbehandeling. Supramino Terra® is een speciale mix van aminozuren, humuszuren en fulvinezuren. Het is speciaal ontwikkeld voor een gezond bodemleven en is toepasbaar in zowel volle grond als in steenwol of cocossubstraat. Supramino Terra® verbetert de ontwikkeling van fijne wortels en dus worden voedingsstoffen beter en sneller opgenomen.

Supramino tests

Resultaat
Supramino® en Supramino Terra® zijn beide uitvoerig en langdurig getest. Op verschillende locaties waren beide producten verantwoordelijk voor 5% tot 10% meer opbrengst en een visueel beter eindproduct, in vergelijking met hetzelfde maar onbehandelde gewas! Dit mag gezien worden als een groot succes en HSI is trots dat zij deze organische producten heeft kunnen ontwikkelen.


Deze snee van Athena bij Penta Flowers Kenya staat er mooi op met Supramino®

Meer informatie over beide Supramino’s lees je HIER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.