News

Vacature Back Office medewerker

Hortus Supplies International BV is de afgelopen jaren sterk gegroeid. We zijn ambitieus en daarom op zoek naar een energieke,

Back Office Medewerker

op onze Afdeling Export.

Als Back Office Medewerker op onze Afdeling Export,  ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de orderstroom voor onze internationale klanten. Daarvoor communiceer je dagelijks met onze binnen- en buitenlandse leveranciers en onze Accountmanagers. Je bewaakt de levertijden, geeft adviezen aan hen en onderneemt commerciële acties. Je draagt mede zorg voor de juiste export documentatie.

Je wordt hierin ondersteunt door je collega’s van de technische en logistieke afdeling.
In deze uitdagende en veelzijdige functie, komen je communicatieve en je dienstverlenende instelling goed tot zijn recht.


De functie:

 • Je hebt dagelijks contact met onze leveranciers via e-mail en telefoon over de status van onze lopende orders en nieuw te plaatsen orders.
 • Je verwerkt orders in ons computer systeem, Exact.
 • Zelfstandig inkopen van diverse goederen bij de verschillende leveranciers, wereldwijd.
 • Je bent verantwoordelijk voor het tijdig ontvangen van de goederen zodat deze op een juiste manier verstuurd kunnen worden naar onze klanten.
 • Om de orders succesvol af te handelen, beheerst u het gehele proces van het invoeren van de gegevens tot en met het vervaardigen van de Exportdocumenten.


Welke functie-eisen stellen wij?

 • Je beschikt over MBO+ of HBO werk- en denkniveau bij voorkeur met een commerciële inslag
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring opgedaan bij voorkeur in een soortgelijke functie in een B2B omgeving.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Een goede beheersing van de Duitse, Franse of Spaanse taal is een pre;
 • Je hebt goede kennis van geautomatiseerde systemen zoals het Office pakket en kennis van Exact is een pre;
 • Het is een pluspunt als je administratieve (inkoop) ervaring hebt;
 • Je hebt logistiek en planmatig inzicht;
 • Je bent communicatief sterk, servicegericht, hebt een ondernemende persoonlijkheid en je kunt zelfstandig werken.

Als persoon kun je je vinden in de volgende eigenschappen: Zelfstandig, commercieel, flexibel, proactief, enthousiast, gestructureerd en probleem oplossend. Bovendien zie je het als een uitdaging om zelfstandig de zaken tot in de puntjes correct te regelen.


Waar kom je te werken?

Je maakt deel uit van een sociaal, energiek en professioneel team waarmee je regelmatig zaken afstemt. Creativiteit en eigen initiatief nemen wordt aangemoedigd en door de snelle groei is er volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden. Het betreft een fulltime functie.

Gaat jouw hart al sneller kloppen van deze vacature? Dat is een goed teken, want onze collega’s zitten om je te springen! Wacht daarom niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Stuur je CV en motivatie naar:

Anouk Heemskerk-Voogt
anouk@hsibv.com
0297 52 49 19
Hortus Supplies International

Aanwezig op maandag, dinsdag en woensdagochtend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.