News

ZELFSTARTENDE INKOOPMANAGER (40 uur)

Ben jij proactief, analytisch, georganiseerd, een netwerker, besluitvaardig en kun je goed onderhandelen? Dan is de functie “inkoopmanager” bij Hortus Supplies International BV voor jou gemaakt!

Functieomschrijving:

In deze voor HSI nieuwe functie van inkoopmanager ben je mede verantwoordelijk voor het te voeren inkoopbeleid en houd je de regie over de inkoopprocessen bij HSI. Je bent op de hoogte van de nieuwste marktontwikkelingen en gaat op zoek naar nieuwe producten en leveranciers. Voor zowel onze leveranciers als collega’s ben je een gelijkwaardige gesprekspartner en weet je voor alle partijen het beste uit de onderhandelingen te halen. Tevens draag je zorg voor de volledige inkoopadministratie en de daarbij behorende rapportages.

Functie- en ervaringseisen
  • HBO-niveau bj voorkeur richting tuinbouw, logistiek of economie;
  • NEVI-1 of InkoopAcademie;
  • Minimaal drie jaar ervaring als zelfstandig inkoper bij een MKB-bedrijf;
  • Kennis van de tuinbouw is een pré;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (NL/ENG).
Wat heeft HSI jou te bieden:

Een uitdagende, zelfstandige fulltime baan in een team met leuke, enthousiaste collega’s. Uiteraard hoort hier een marktconform salaris, een nette pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bij. Daarnaast is HSI volop in beweging, wat goede ontwikkelingsmogelijkheden biedt voor al haar medewerkers.

Wie zijn wij:

Hortus Supplies International B.V. (HSI BV) is een internationaal opererende toeleverancier in de tuinbouw. Ons productportfolio bevat o.a. meststoffen, teeltbenodigdheden, technische installaties, machines en onze eigen productlijn van natuurlijke middelen.

Interesse of vragen?

Lijkt deze baan je interessant of ken je iemand die hiervoor in aanmerking komt? Of heb je nog meer informatie nodig? Neem dan contact op met Marike Wegbrans: marike@hsibv.com, 0297-524919.
Hortus Supplies International, Noordpolderweg 21, 1432 JH Aalsmeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.